Zakelijk


MEER KLANTEN, MEER PLEZIER IN JE WERK EN MEER OMZET

Mijn missie

Als tekstschrijver, marketingcoach en schrijfcoach help ik jou als ondernemer om die klanten te vinden die bij jou passen. Zo krijg je niet alleen meer plezier in je werk, maar krijg je ook meer omzet! Hoe? Door samen met mij te kijken welke marketing bij jou past. Hoe vind jij je ideale klant? Hoe kun jij het verschil maken voor jouw klanten en hen de juiste oplossing of product bieden? Waar sta jij voor en waar liggen jouw talenten? Hoe kun je daar het beste gebruik van maken? En hoe schrijf je dan zelf de teksten waar jouw klanten blij van worden? Of wil je het schrijven van teksten liever aan mij uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. :-)


Mijn hulp
Ik help jou als ondernemer om jezelf op de kaart te zetten. Door samen met jou je missie helder in kaart te brengen, zul je klanten vinden die jou en je bedrijf een boost geven. Blije betalende klanten, die graag bij jou terugkomen. En: klanten waarmee je meer omzet kunt behalen!

Mijn kracht
Weet je niet de juiste woorden te vinden om jouw bedrijf te omschrijven? Daar ligt nu juist mijn kracht: helder onder woorden brengen waarom jouw bedrijf zo bijzonder is. Want dat is het! Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn marketingopleiding en eigen ervaring als zelfstandig ondernemer. Ik vertaal jouw verhaal vervolgens naar teksten waar jouw klanten blij van worden. Voor je website, je mailings of je social media. Nieuwsgierig naar mij? Lees dan hier mijn eigen verhaal. 

Mijn ervaring
Ook ik vond het lastig om in het begin de juiste klanten te vinden en erop te blijven vertrouwen dat ik echt wel een ondernemer ben. Zat er wel iemand op mij te wachten? Was ik wel goed genoeg in mijn vak? Inmiddels kan ik beide vragen volmondig met ja beantwoorden. En daarom deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring als tekstschrijver, als eindredacteur (met oog voor tekst en fotografie) en als journalist voor diverse magazines ook graag met jou! Heb je de hulp nodig van een goede marketingcoach en schrijfcoach? Neem dan gerust contact met me op of kijk op www.bewustwoording.nl. 

Inspirerende brainstorm

Een keer brainstormen over jouw marketing en communicatie? Maak dan gebruik van de vrijblijvende gratis (!) marketing-BOOST coachingsessie van 20 minuten of mijn speciale marketing-apk! Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw sterke punten en hoe je die optimaal kunt inzetten. Samen kruipen we in de huid van jouw doelgroep voor een slim marketingconcept. Je mag me dan al je vragen stellen over jouw marketing en het schrijven van jouw teksten. Kijk op www. bewustwoording.nl/marketing-boost of www.bewustwoording.nl/marketing-apk voor meer informatie. 

Voor wie?
Ik werk zowel voor startende ondernemers als voor ervaren ondernemers die behoefte hebben aan extra hulp bij hun praktische marketing. Ik help je die manier van marketing te kiezen die bij jou past. Ook voor jou ga ik graag aan de slag! 

 

Teksten laten schrijven? 
Wil je teksten voor je website, social media of brochures door mij laten schrijven of laten redigeren? Neem gerust contact met mij op voor de scherpe tarieven. Ons eerste kennismakingsgesprek is sowieso gratis en vrijblijvend.